free website templates


LACHMANN

ANNO 1886

SZOLGÁLTATÁS

Hagyományainknak megfelelően kis darabszámú, igényesen kialakított termékeink szabásvonala, a minőségi alapanyagok, megfelelnek a mindenkori divat elvárásainak.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyártás során alkalmazott régi tradicionális hagyományokra, melyeket a legújabb technológiákkal ötvözünk a gyártás során használt gépek, illetve alapanyagok formájában.

Üzletünkben lehetőség van a kiválasztott ruhát, kiegészítőt az Ön igényeire szabni, állítani, igazítani. Szakértő kollégáink segítenek.


A MINŐSÉG ÖRÖK, CSAK A DIVAT VÁLTOZIK


Szolgáltatásaink minőségére büszkék vagyunk, hiszen családi tradíciót követve vásárlóink szakszerű kiszolgálása, informálása, segítése a legfontosabb.

Sokan érkeznek hozzánk előre átgondolt, konkért igénnyel, de még többen úgy, hogy teljes mértékben ránk bízzák magukat. Felelősségteljesen, szakszerűen és a legújabb trendeket követve szolgálunk ki mindenkit. 

Ruhaszalonunkban a hétköznapi viselettől kezdve a legkülönlegesebb alkalmakhoz illő, divatos ruhákat is megtalálja. Ezen kívül ingek, nadrágok, farmerek, sapkák, sálak, cipők, nyakkendők, övek, táskák és mindennemű kiegészítőket is kínálunk, hogy az Ön megjelenése a lehető legtökéletesebb legyen.


Egyedi méretek alapján is felveszünk megrendeléseket ruhák gyártására - az Ön pontos és lemért méretei alapján. Az elkészítés viszont időbe telik, ezt mindenképp vegyék számításba, ha konkrét alkalomra készül a ruha.


"Dinasztiánk fiaiként beleszülettünk egy csodálatos szakmába, amit amellett, hogy szeretünk és tisztelünk, folyamatosan tudásunkat fejlesztjük, követjük a legfrissebb divatot."

Üzletünk.

9022 Győr belváros,
Széchenyi tér 10.


Kapcsolat:

info@lachmann1886.hu
Telefon: +36 30 768 1439

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-18 óra
Kedd: 9-18 óra
Szerda: 9-18 óra
Csütörtök : 9-18 óra
Péntek: 9-18 óra
Szombat: 9-18 óra
Vasárnap: zárva


Parkolás a közelben lévő Dunakapu téri mélygarázsban ajánlott.