free html site templates


LACHMANN

ANNO 1886

RÓLUNK

Lachmann Antal szabó 1886. december 9-én jegyeztette be először családunkat, így vált ő tisztes iparunk alapítójává. Családunk tagjai a gazdasági válság idején Amerikába vándorolt, és ott gazdag tapasztalatokat szerezve tért haza.

A Lachmann Anno 1886 Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő, tradícionális vállalkozás, ahol a kiváló minőséget 1886 óta garantáljuk.

Őseink egyedi szabósággal kezdték, majd varrtak a millenniumi kiállításra, készítettek ruhákat grófok, uradalmi családok, valamint azok kiszolgálói számára.

Cégünk mai jellegét 1979-ben kapta, amit Édesanyámmal és Édesapámmal alapítottunk. Üzletünk Győr történelmi belvárosában, a Széchenyi téren található. A minőség iránti elkötelezetségünket a "Tisztes ipar" cégérollónk is hirdeti.


A MINŐSÉG ÖRÖK, CSAK A DIVAT VÁLTOZIK

Őseink egyedi méretre készített öltönyt varrtak, megrendelőik számára. Cégünk mai jellegét tradicionális és eltökélt céltudatos minőségorientált munka jellemzi.

Mobirise

Lachmann Antal (szabó)
Bakonyszombathely,
1886. december 9.

Tisztes iparunk alapítójának első, hivatalos okirata.

Mobirise

Lachmann magyar zsinóros díszegyenruha
(Millenniumi kiállítás, 1896)

Mobirise

Lachmann Béla kimagasló munkásságát méltán jutalmazta a KIOSZ, 1986-1989-ig elnöki pozíció betöltésére kérték fel.

Mobirise

A "modern" Lachmann Szalon megnyitása 1979-ben.

Minőségi alapanyagok megfelelnek a mindenkori divat elvárásainak - forma és hordhatóság szempontjából egyaránt,nagy hangsúlyt fektetve gyártás során alkalmazott régi tradicionális hagyományokra melyeket a legújabb technológiákkal ötvözünk, gyártás során használt gépek illetve alapanyagok formájában.

A LACHMANN név egyet jelent a minőséggel, a szakértelemmel, ám ahogy szlogenünk is mutatja - a minőség örök, csak a divat változik -, a trendeket, aktuális divatot mi is követjük, sőt... A neves és minőségű gyártók termékei a legmodernebb gépekkel, a legújabb elvárásoknak megfelelő anyagokkal és szabásmintákkal készülnek.

Legyen ünnep vagy hétköznap, hideg vagy meleg, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő öltözetet, hogy igényes, modern, minőségi megjelenése legyen.


"Dinasztiánk fiaiként beleszülettünk egy csodálatos szakmába, amit amellett, hogy szeretünk és tisztelünk, folyamatosan tudásunkat fejlesztjük, követjük a legfrissebb divatot."

Üzletünk.

9022 Győr belváros,
Széchenyi tér 10.


Kapcsolat:

info@lachmann1886.hu
Telefon: +36 30 768 1439

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-18 óra
Kedd: 9-18 óra
Szerda: 9-18 óra
Csütörtök : 9-18 óra
Péntek: 9-18 óra
Szombat: 9-18 óra
Vasárnap: zárva


Parkolás a közelben lévő Dunakapu téri mélygarázsban ajánlott.